Je hebt wel eens van die dagen. De afgelopen dagen waren er velen van extreme drukte. Vergaderen, online meetings, business club, toetredingsgesprekken, interviews, werkbezoeken, steunbetuiging verklaringen, contact met de kiesraad, contact met gemeentes, contact met de pers, verslagen maken, nieuwe content aanleveren, de website en de socials bijhouden. Dit en meer en dat met uitsluitend vrijwilligers! Daarnaast proberen we ook nog een heel klein beetje privé leven te behouden, nu dat nog kan. Maar we hebben de afgelopen week weer overleefd. Alleen een nieuwe uitgebreide nieuwsbrief schrijven is er deze week niet van gekomen. Wij gaan er vanuit dat u ons het vergeeft.

Voor nu slechts 2 korte vragen:

Vraag 1: 

Wilt u ons helpen met een ondersteuningsverklaring?
Mail dan naam en woonplaats naar: Samira.you-ala@samen-voor-nederland.nl  Districten Drenthe, Overijssel en Arnhem zijn al vol dus niet meer noodzakelijk. Voor de rest van Nederland hebben wij uw hulp nog hard nodig.

Vraag 2:

Wij hebben op dit moment bijna 9000 nieuwsbrief aanmeldingen. Onze dank hiervoor. Wij hebben op dit moment bijna 600 betalende leden. Ook hiervoor onze dank. Wij willen vóór de verkiezingen 22/11 nog doorgroeien naar 1000 betalende leden. Het jaarlijks Samen voor Nederland lidmaatschap is slechts 15 euro. Oftewel, het jaarlijks lidmaatschap is slechts 0,29 euro per week. Doen we het Samen?
Word lid.

Dank!

Wij wensen u een fijn weekend 🌞

Klik hier om lid te worden
­­
Steun ons en doneer via deze link
­
Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief