What’s next?

Mag de regenboog vlag de kast in? Voorgoed alstublieft! Echt, vrije keus staat bij Samen voor Nederland hoog in het vaandel, maar dit is geen vrije keus meer. Wij gunnen alle LBTQABCXYZ’ers hun eigen leven, maar doe het niet zo “in de etalage”. Overal werd de regenboog door onze strot geduwd. Vlaggen, bankjes, zebrapaden, PostNL busjes, de bagagebanden op Schiphol en mannen gekleed in dames kleding op reclame zuilen. Overkill. En dat op het netvlies van onze kinderen! Zo erg zelfs dat enkele BN’er homo’s zich ertegen uit begonnen te spreken op social media. En waar en wanneer gaat dit stoppen? Dit jaar was het twee weken feest, voor 2 vlaggen. Maar wist u dat er inmiddels al 15 verschillende vlaggen zijn? Is onze toekomst 15 weken gay-feest? Laten we het hopen van niet. Deze overkill moet stoppen. We stoppen hier met praten over de regenboog overkill omdat wij van mening zijn dat de meerderheid LBTQABCXYZ’ers de kaping van “hun community” niet eens in de gaten hebben. Woke links dendert verder. Franz Timmermann (ja bewust met een Z en dubbel N) spreekt in interviews al over verenigt links. PVDA-GL groeit ten koste van D666. PVDA-GL, een zeer, zeer gevaarlijke cocktail! Nederland is Nederland al jaren niet meer, maar 22 november 2023 is het moment om dit een halt toe te gaan roepen. De muur kon gebouwd worden, maar ook weer gesloopt en zo gaan wij dat ook in Nederland doen. Nederland weer Nederland maken. Nee, bij ons hoeft er geen muur gesloopt te worden, maar het wanbeleid van Rutte & Kaag dient recht gezet te gaan worden en niet door herr Franz. Terug naar normaal.

Onze kieslijst

De eerste namen op de kieslijst waren snel bekend. Michel Reijinga, Denzel Olde Kalter, Samira You-ala, Welmer ten Seldam, Marco Hartman, Chadi Akdah, Mark Verspeek, Robert Korving en Daan van den Berg waren de eerste die zich beschikbaar stelden. De afgelopen weken is Samen voor Nederland druk bezig geweest met uitbreiding van team SvN. Nu ook verkiesbaar: Mandy Seijfert-Wubbels, Joop Dekker, Sharon Bink, Marco Ijben, Nathalie Vaneker en Alicia Huijing. En we zijn er nog lang niet. De komende weken zal de lijst met verkiesbaren verder uitgebreid worden. Maar wat zijn we trots. Mannen en vrouwen van 20 tot 77 jaar. Burgers voor Burgers. Een zeer mooi gevarieerd gezelschap. Op onze website leest u meer over de hierboven genoemde personen.

Klik hier om de lijst van onze verkiesbare partijleden te bekijken

Klik hier om onze speerpunten te lezen

Meet & Greet

Op 25 juli j.l vond de eerste open online meeting plaats. Maximaal honderd mensen konden zich aanmelden voor deze “Meet & Greet”. Leden, sponsoren en geïnteresseerden. Na een korte introductie kon men vragen stellen aan de op dat moment aanwezige partijleden. Dit project gaat Samen voor Nederland voorlopig volhouden. Het scheelt heel veel tijd, maar het zal hier niet bij blijven. Wij zullen ook het land door gaan om ook daar onze leden, sponsoren en geïnteresseerden persoonlijk te ontmoeten. Persoonlijk contact gaat boven alles. De open online meeting zien wij meer als eerste kennismaking. Maar online hoeft het niet éénmalig te zijn, iedereen mag zich aanmelden voor iedere editie. Iedere editie vragen stellen, iedere editie dieper op onderwerpen ingaan. Maandag 21 augustus 2023 is dus de tweede online meeting. Leuk als ook jij erbij bent! Mail ONLINE naar contact@Samen-Voor-Nederland.nl en de eerste honderd aanmelders ontvangen een bevestigingsmail en later de deelname link.

Steun & Stem

Een groot gedeelte van Nederland viert vakantie, maar Samen voor Nederland draait op volle toeren door. Het abrupt opstappen van Rutte 4 zette ons in de hoogste versnelling. Team SvN staat bijna 24/7 aan. Maar we doen het Samen toch? Wij kunnen uw hulp echt hard gebruiken! In september start onze landelijke bekendheidsactie. Maar u kunt daar nu al mee starten! Op onze website staan gratis promotie artikelen. Flyers, pennen, poster & stickers. Bestel gratis promotie artikelen en help ons Samen voor Nederland bekend te maken. Waar u ons ook blij mee kunt maken is lidmaatschap. Samen voor Nederland ontvangt 0,0 subsidie. De subsidie taart wordt aan het einde van het jaar verdeelt. Hoe meer leden, hoe meer subsidie. Elke week houdt Samen voor Nederland u op de hoogte middels een nieuwsbrief. Al zo’n 7500 mensen hebben zich hiervoor aangemeld. Het aantal leden staat op dit moment echter op 500. 7500 vs 500. Een redelijke scheefgroei. U bent al lid voor 15 euro per jaar. U ontvangt dan ook uw persoonlijke lidmaatschapspas. En wist u dat u ook van meerdere partijen lid mag zijn? Dus lidmaatschap van Samen voor Nederland betekent niet dat u de partij die u (waarschijnlijk) al jaren steunt, hoeft op te zeggen. Steunen dus, maar ook stemmen! Daarin kunt u helaas geen dubbele keuzes maken. Wij zetten ons in voor de toekomst van het ooit zo mooie, welvarende Nederland. Burgers voor Burgers. Niet omdat we dit zo graag willen, maar omdat het moet! En ja helaas, daar hoort stemmen ook bij. Stem tegen het systeem, stem tegen oude beleid, stem tegen het oude regime, stem op 22 november op Samen voor Nederland.

En dan hier nog een klein extraatje:

Heb jij de film Sound of Freedom nog niet gezien? Klik op de link en maak een gratis WeTransfer account aan.

SOUND OF FREEDOM

Klik hier om lid te worden
­­
Steun ons en doneer via deze link
­
Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief