Haastige spoed is zelden goed

Vorige week ontvingen meer dan 7000 personen de Samen voor Nederland nieuwsbrief. Vier spelfouten! Onze excuses hiervoor. We beloven beterschap.

 

Onze presentatie: Ons toekomstig Nederland

Naar aanleiding van de vorige nieuwsbrief kwamen er weer een aantal vragen binnen. De meeste betroffen het partijprogramma wat op de website staat. De één vindt het teveel leesvoer, de ander te weinig. Voor diegene die vinden dat het te weinig is, dan wel niet uitgebreid genoeg is, het volgende: Het partijprogramma wordt binnenkort uitgebreid. Dit zal gebeuren middels extra linkjes, waarin dan per onderwerp dieper op het onderwerp ingegaan zal worden. Word vervolgd…
Maar er kwamen nog veel meer vragen binnen of het wat beknopter dan. Natuurlijk! Team Samen voor Nederland heeft er weer een mooie beknopte presentatie van weten te maken. Klik op de link en zie wat wij voor u in elkaar gedraaid hebben.

samen voor nederland


Landelijke Bekendheidscampagne

Gisteren hebben wij de opstart gemaakt voor onze landelijke bekendheidscampagne. Wij hebben bewust gekozen om hiervoor een externe link aan te maken. Bij het aanklikken van de link leest u duidelijk hoe wij hier tegenaan kijken. Waar willen wij het campagnegeld voor in gaan zetten? Wat is de huidige status? Hoeveel denken wij nodig te hebben? Daar waar de VVD het met een campagnebudget van 5 miljoen euro wil gaan doen zijn wij al tevreden met 100.000 euro. In verhouding bizar weinig, maar wij zijn er van overtuigd het hiermee goed te gaan doen. Nu nog het doel behalen en daar hebben we jullie steun bij nodig! Samen. Alleen Samen krijgen we Den Haag onder controle. Niet vandaag, niet morgen, maar het gaat gebeuren!

Dit keer niet heel veel tekst in de nieuwsbrief. Indien u de presentatie geopend heeft dan levert dat namelijk voldoende leesvoer op. Wilt u nog meer lezen, beluisteren en/of bekijken ga dan naar onze website. Indien u alles uitpluist staat er meer op dan u denkt.

Team Samen voor Nederland dankt u weer voor uw tijd en aandacht én wenst u een prettig weekend.

Klik hier om lid te worden
­­
Steun ons en doneer via deze link
­
Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief