NOG 19 DAGEN !!!

Oneerlijke verkiezingen

Het vertrouwen op eerlijke verkiezingen was er al niet, maar wij krijgen dit meer en meer bevestigd. De initiatiefnemers van www.controle-verkiezingen.nl verrichten goed werk. Landelijk toezicht en meer. Onze dank hiervoor. Wij spraken onze grote zorg al eerder uit over het zwarte gat tussen 00.00-06.00uur. Het feit dat ons aller Hugo de Jonge nu eindverantwoordelijke is voor dit proces bevorderd de zaak al helemaal niet. Vorige week wisten wij tu al e melden dat de oneerlijke concurrentie middels social media adverteren een feit is. Daar waar andere partijen tonnen euro’s aan online campagnes inzetten zit Fakebook, Instagram en Twitter ons behoorlijk dwars. Gelukkig hebben we afgelopen week een klein succesje kunnen boeken en hebben wij de hoop met beperkt budget her en der toch iets te kunnen ondernemen. Maar wat worden wij overal tegengewerkt. Waar zullen wij beginnen? Allereerst ons persbericht “gelijke behandeling” aan de commerciële en niet commerciële media. NPO wordt betaald met Nederlands belastinggeld en wij mogen daar toch zeker gelijke behandeling verwachten. Niet dus. De NOS antwoordde als volgt: “Wie er wordt uitgenodigd bepalen we aan de hand van twee criteria: of een partij of lijsttrekker zit in de Tweede Kamer en doet met een (nieuwe) partij mee aan de verkiezingen en/of een partij heeft tenminste één zetel in de Peilingwijzer. Dat brengt ons op een totaal van 17 partijen die we uitnodigen voor diverse programma’s. Wij vinden dit een goede selectie, die recht doet aan een breed spectrum van nieuwe en al langer bestaande partijen”. Samen Voor Nederland heeft geen enkel vertrouwen in de Peilingwijzer van EenVandaag. Ongelijke behandeling dus. Omroep Gelderland maakt het nog bonter: “We kiezen voor de top-20 om het speelveld zo gelijkwaardig mogelijk te maken (dit klopt dus al niet). Het is immers niet zinvol om volledige lijsten te analyseren van partijen die niet meer dan een handvol zetels zullen behalen”. O, Omroep Gelderland weet al dat de nummer 21 t/m 26 niet meer dan een handvol zetels gaat behalen. Knap. Nee uitsluiting! Ongelijke behandeling. Oneerlijke verkiezingen. Samen Voor Nederland heeft wel gelijkwaardige commercials aan mogen leveren voor zendtijd voor politieke partijen. Met minder budget aangeleverd maar zoals wij het zien: Burgers voor Burgers. Simpel, duidelijk, rechtdoor zee. Maar dan nu verder met de media. Niet Main Steam Media maar media want de “wakkere zenders” zijn en doen niets anders dan MSM. Eenzijdig geluid laten horen. Samen voor Nederland ontving geen uitnodiging van de NOS. Geen uitnodiging van SBS6. Geen uitnodiging van RTL.

Het enige interview met MSM wat plaatsvond was gisteren met PowNed (zie de link hieronder). Wij willen PowNed hiervoor danken. Geen enkel krantenartikel in welk dagelijks dagblad dan ook. Niet fysiek, niet online. Gelukkig staat er morgen wel een mooi stuk in www.deanderekrant.nl En dan Ongehoord Nederland. Ongehoord Nederland schermt met het feit dat wetenschapper Laurens Buijs daar aan tafel zit, nummer 7 op de kieslijst van Samen Voor Nederland. Dit klopt, maar Laurens heeft zelden de mogelijkheid om zichzelf als “verkiesbaar voor SvN” te profileren omdat hij geacht wordt als wetenschapper te reageren. Waar is de zendtijd voor onze partijleider, Michel Reijinga, die Ongehoord Nederland toch regelmatig op een voetstuk zet. Die 1×3 en 1×10 seconde dat Michel zijn mening uit mocht geven op straat, die in beeld werden gebracht, mogen toch geen graadmeter voor uitzending zijn? Ook Samen Voor Nederland wenst aan de desk van Ongehoord Nederland plaats te nemen! Geen enkele seconde zendtijd voor Samen Voor Nederland bij café Weltschmertz (nu bijna en definitief ter ziele). Geen enkele seconde zendtijd voor Samen Voor Nederland bij BlckBxTv. Samen voor Nederland had toch de verwachting ook daar warme banden mee te hebben maar ook BlckBxTv doet aan uitsluiting.

Niet echt hoopgevend allemaal maar tot op heden hebben wij elke storm doorstaan. Samen zijn wij de strijd aangegaan en Samen zullen wij de strijd winnen. Samen Voor Nederland zal infiltreren in de Haagse slangenkuil. Met minimaal één zetel zullen wij binnenkomen en daarna zullen wij verder mogen groeien. Al eerder refereerde wij aan de woorden van Carolientje: “Dat hadden jullie niet van mij verwacht he met mijn ene zeteltje. Zie waar ik nu sta”. Een arrogante uitspraak van de partijleidster van Boer Burger Bedrog maar wel realiteit. Deze lijn zal Samen Voor Nederland ook moeten bewandelen. Binnenkomen en doorgroeien, maar dan niet om te stijgen naar 19 zetels in de peilingen om vervolgens weer terug te vallen naar 11. Samen Voor Nederland gaat voor open en eerlijkheid. Transparantie. Waarheid. De juiste (harde) woordkeuze. Het roer in Den Haag moet nu echt om. Eerlijke verkiezingen zullen er 22 november niet zijn (lees het bovenstaande) maar Samen Voor Nederland zal strijden tot 22 november 21.00u en daarna zullen wij rustig de behaalde resultaten afwachten.

OP NAAR DEN HAAG. PUINRUIMEN!

ZENDTIJD VOOR POLITIEKE PARTIJEN 1

ZENDTIJD VOOR POLITIEKE PARTIJEN 2

ZENDTIJD VOOR POLITIEKE PARTIJEN 3

DE STEMWIJZER

WORD LID

INTERVIEW POWNED

DONEER