1. Michel Reijinga
Lijsttrekker

55 jaar.

Na 30 jaar ondernemerschap voelde hij zich in 2018 geroepen zich af te gaan zetten tegen het sloop beleid van kabinet Rutte. Protest op straat bleek even in opkomst, maar na inkrimping hiervan werd de focus gelegd op de politiek. Infiltreren van binnenuit. Het roer moet om. Tijd om puin te ruimen. Michel Reijinga is partijleider van Samen voor Nederland en is klaar voor de komende landelijke verkiezingen.

2. Samira You-ala
Verkiesbaar

43 jaar

Moeder van een dochter (10), ik heb een Marokkaanse vader en een Nederlandse moeder. Geboren en getogen in het groene hart van de achterhoek. 

Toen mijn illusionaire bubbel knapte rond het begin van de grote plandemie begon ik in te zien waar we mee te maken hebben. Nog nooit heb ik mijn leven zoveel onderzocht, gelezen en uitgespit als in die periode. Dat ontwaken was pijnlijk maar wel nodig. Nu duidelijk is welke plannen er liggen en welke agenda’s er uitgerold worden is het echt tijd om op te gaan staan. Het is kwaadaardig en druist in tegen alles wat menselijk is. Niets doen is voor mij simpelweg geen optie. Ik zou mijn kind namelijk niet meer recht in haar ogen aan kunnen kijken. Maar ook met mezelf door één deur kunnen gaan vind ik minstens zo belangrijk. Dit is mijn levensmissie geworden.

Ik hoop deze missie te mogen volbrengen SAMEN met jullie steun en toewijding en vertrouwen.

3. Welmer ten Seldam
Verkiesbaar

51 jaar

Wie ik ben? Ik ben ondernemer, eigenaar van een groothandel in refurbished apparatuur. Ik ben ook vader. Van 2 pubers en van 2 die er nog maar net zijn.

Het liefst houd ik me ver van de politiek. Als ik word gekozen zal ik me ook ver houden van de mensen die veelal hun tijd aan ’t verklooien zijn in het Parlement achter hun mobiel en met het uitspreken van loze en/ of domme woorden of wijze woorden die ze niet waarmaken.

Onze missie is volbracht als we na 4 jaar – hooguit 8 – klaar zijn met de job: PUIN RUIMEN. Problemen oplossen, dingen die dom zijn niet omarmen. Ervoor zorgen dat we ’t met ons allen een beetje beter hebben. Dat onze kinderen weer een mooie toekomst tegemoet kunnen kijken met een mooie rijke cultuur, christelijke normen en waarden, gezelligheid en zin in ’t leven. Het liefst zonder Voedselbanken, omdat die overbodig geworden zijn.

Ik zit hier dus voor mijn kinderen. En omdat het een landelijke job betreft automatisch dus ook voor jouw kinderen.

Let’s make Holland great again

 

4. Denzel Olde Kalter
Verkiesbaar

24 jaar

Drie jaar geleden begonnen als bezorgde student en activist voor verbetering van het Nederlandse onderwijs. Zodoende enorm geïnteresseerd en verontwaardigd geraakt door de Nederlandse politiek. Nu zet hij zich in voor Samen voor Nederland. Denzel Olde Kalter is klaar om Den Haag weer terug te geven aan de burgers

5. Mark Verspeek
Verkiesbaar

34 jaar

Mijn naam is Mark Verspeek. Ik ben 34 jaar, getrouwd en vader van een prachtige dochter. Mijn beroep is mensenmanager binnen de facilitaire dienstverlening en mijn kracht ligt hem dan ook in management en organisatie en coaching en begeleiding.

Verbinder, matchmaker, probleemoplosser. Een breed scala aan competenties wordt er gevraagd wanneer je verantwoordelijk bent voor zowel klanttevredenheid als medewerker tevredenheid. Dit gaat ook op voor politiek.

De puinhopen van Paars zijn niks in vergelijking met de puinhopen van Rutte en co. Dit kan en moet beter en dat kunnen wij realiseren met onze partij voor de burgers, door burgers.

Om die reden stel ik de vraag; ‘Willen wij meer of minder beleid gericht op de Nederlander, voor Nederland of blijven wij onrealistisch denken de lasten van de gehele wereld te kunnen dragen?’

Dit doen wij niet alleen, dit kunnen wij niet alleen. Dit moeten wij samen doen. Samen voor Nederland.

6. Jan Huzen
Verkiesbaar

52 jaar

Opgegroeid op de boerderij van zijn ouders in Ane, een plaatsje bij Gramsbergen. Inmiddels 26 jaar zelfstandig ondernemer met het monteren van paarden-omheiningen. Daarnaast iemand die zich verzet tegen onrecht. Die er onder andere grote moeite mee heeft hoe boeren worden behandeld door de overheid, hoe mensen moeten opgroeien in armoede, hoe een toeslagenaffaire maar niet wordt opgelost, hoe de mensen in Groningen in de steek worden gelaten met de aardbevingsgeschade en nog tal van andere zaken waar hij zich hard voor maakt.

Jan Huzen is in zijn leven driemaal gearresteerd en dat driemaal voor opruiing dat tot nu toe heeft geresulteerd in één voorwaardelijke veroordeling van 60 uur taakstraf. Een zaak waarmee Huzen trouwens in cassatie is gegaan en die momenteel nog in behandeling is.

Huzen maakt het justitie niet altijd even makkelijk, zo hij ook destijds in de zaak Willeke Dost de politie het vuur na aan de schenen heeft gelegd. Een zaak die hem trouwens nog altijd bezig houdt. Ook kwam hij in aanvaring met de voorzitter van politievakbond, die Huzen beschuldigde van doxing. De media nam dat over en wat volgde was een hetze tegen Huzen, die destijds moest onderduiken in Polen.

De politie vroeg 1490 keer de gegevens op over Huzen bij de gemeente. De burgemeester van Emmen koos de kant van Huzen. Wat bleek was dat Huzen verschillende malen was aangemerkt als terrorist! Wat de politie later recht moest zetten omdat daarvoor geen enkele aanwijzing was. Ook journalisten hebben valse aangiftes tegen Huzen gedaan. Bij de laatste rechtszaak die diende tegen Huzen is de rechter opgestapt en is tot op heden een zaak die nog niet verder weer in behandeling is genomen door het OM.

Huzen kan zeker tot een zwaargewicht gerekend worden. Iemand die zich zomaar niet uit het veld laat slaan. En iemand die feilloos de grenzen van de wet opzoekt in het belang van de bevolking. Maar volgens hemzelf gaat hij nooit zelf over deze grenzen heen. 

 

7. Laurens Buijs
Verkiesbaar

Klokkenluider van woke intolerantie aan de Universiteit van Amsterdam. Socioloog, gespecialiseerd in gendertheorie en techniekfilosofie. Activist tegen het wereldwijde surveillancekapitalisme. Nederland is volgens hem bezet gebied dat zo snel mogelijk bevrijd moet worden. 

 

8. Nathalie Vaneker
Verkiesbaar

47 jaar

Ik ben Nathalie Vaneker, 47 lentes jong en ik woon in de prachtige omgeving van de Achterhoek. Noaberschap staat daar nog hoog in het vaandel en Nederland kan wel wat Noaberschap gebruiken. Ik ben moeder van 4 kinderen. Deze zijn in de leeftijd van 11, 15 en 18 jaar. De jongsten zijn een tweeling. Al vanaf mijn mbo opleiding Sociale Dienstverlening afstudeerrichting Sociale Zekerheid wist ik al dat het met onze systemen niet goed zat. Ook op politiek vlak zag ik een hoop dat niet klopte. De jaren daarna is dit alleen maar erger en erger geworden en zijn we slachtoffer geworden van onze eigen opgezette systemen. Systemen die niet meer passen in de tijd van nu. Om maar aan de zijlijn te blijven schreeuwen dat er niks van klopt is voorbij. Het is tijd om zelf actie te ondernemen. Het is tijd om eens te gaan bekijken wat er kan gebeuren met een andere wind die in Den Haag moet gaan waaien. Persoonlijk ben ik meer van de lokale aanpak. Dit omdat elk gebied anders is en dus een andere aanpak nodig heeft. De randstad is geen Groningen en de Achterhoek is geen Friesland of Limburg. Maar dan zal dit dus eerst landelijk geregeld moeten gaan worden dat de regelende politiek terug gaat naar lokaal. Met Samen voor Nederland heb ik deze uitdaging gevonden en denk ik dat we mooie mensen hebben die het beste voor hebben met Nederland. Nederland eerst op orde zien te krijgen en dan pas de rest. Soms moet je in tijden van crisis (en die hebben we genoeg gehad) even terug naar basis. En mijn basis is Nederland. Terug naar onze waarden en normen in de tijd van nu. Bouwen aan een stevig en mooi Nederland zoals we die kenden maar dan nog beter. Zorgen voor degenen die het wat minder hebben (mensen die niet kunnen werken en de ouderen) en bouwen aan een mooie toekomst voor onze kinderen. Want uiteindelijk zijn zij degenen die ook in een mooi, liefdevol en vrij land willen leven.

 

9. Micha Kuiper
Verkiesbaar

53 jaar

Ik ben getrouwd, en heb geen kinderen. Maar onze collectieve toekomst gaat mij aan het hart. Het miljardairs-kapitalisme groeit exponentieel, en het is al een jaar of tien duidelijk dat we een kritiek keerpunt naderen. Als we nu geen nieuwe afspraken maken is straks alles op de planeet eigendom van ongeveer 700 mensen, die de overige 7 miljard hun eigen huis, land en fabrieken laten huren. Het scenario klinkt u wellicht bekend in de oren. De Grote Reset, complot of niet, haar componenten zijn empirisch.

Ik ben natuurkundige en werk in het onderwijs. Het is duidelijk dat ons milieu niet goed verzorgd wordt. Er is overal corruptie en struisvogelgedrag. Het woord “milieu” wordt als excuus gebruikt om ondenkbare natuurschade te vergeven. Een voorbeeld is het kappen van oerbossen in Canada, Finland en Polen.

Er zijn op dit moment ongeveer 21 miljoen slaven in actieve dienst. In de sex-industrie, de kleding-industrie, én de mijn-industrie. Onze excuses gaan naar slaven van 200 jaar geleden. De pijn begrijp ik, maar de prioriteiten zijn niet te onaanvaardbaar.

Het enige wat werkt is openheid. Eerlijk kijken naar onszelf, en naar hoe we bedrogen zijn. En de actieve rol die wij daar zélf in hebben gespeeld. Zelfeflectie is pijnlijk, maar als we dit niet onder ogen willen komen dan moeten we de gevolgen voelen.

Samen voor Nederland gaat puinruimen, en alle aangetaste structuren opnieuw opbouwen. Nederland is gevangengenomen door Grote Belangen. Onze regering is onze regering niet. Onze Europese Commissie is niet van ons. Het is een grote doofpot die open moet. En we moeten erin durven kijken. Samen. Als we dat durven, komt het goed.  

 

10. Anne Merel Kloosterman
Verkiesbaar

26 jaar

In 2021 kreeg ik levensbedreigende prikschade, sindsdien zet ik mij als prikschade vertegenwoordiger in om weerloze kinderen van mijn eigen noodlot te kunnen beschermen. Ik heb destijds zelf de keuze gemaakt om uitsluiting van studie te voorkomen met tegenzin, daar neem ik dan ook de verantwoordelijkheid voor. Ouders maken deze keuze voor kinderen, in het belang van het welzijn van hun kind, echter door desinformatie vanuit de overheid weten ouders niet dat ze hun kind schade aanrichten. We zouden te allen tijde de veiligheid van kinderen moeten waarborgen, daarom heb ik besloten mij verkiesbaar te stellen, omdat de overheid hier systematisch in faalt.

Lieve groet Anne Merel 

 

11. Vincent Berndsen
Verkiesbaar

43 jaar

Het is de hoogste tijd om het roer om te gooien en samen de leiding te nemen in plaats van achter Brussel, Washington en het WEF aan te hobbelen. Ik ga daar met Samen Voor Nederland en alle andere partijen die diezelfde mening zijn toegedaan, keihard voor u aan werken.

 

 

12. Martijn Bosman
Verkiesbaar

31 jaar

In het dagelijks leven zet ik mij in voor verbinding in de arbeidsmarkt en bewustwording van de medemens en ik zie dat Samen voor Nederland een vertaling is voor/van een bewustere politiek! Waarvoor ik mij nog meer ga inzetten is betaalbare woningbouw waarbij starterswoningen speculatievrij in de markt kunnen worden gezet zodat deze starterswoningen altijd voor starters bereikbaar zullen blijven. Als we dan ook nog een grote energieleverancier nationaliseren en ons monetair beleid gaan herzien dan zal armoede in Nederland echt tot het verleden kunnen gaan/zonder gaan behoren!

 

 

13. Daan van den Berg
Verkiesbaar

46 jaar.

Na 22 jaar lang een commerciële functie bekleed te hebben, vind ik het een eer om Nederland te vertegenwoordigen, in de beste zin van het woord. Diep in mijn achterhoofd voelde ik altijd al aan dat er iets niet helemaal klopte in de politiek. Na nieuwsgierigheid heb ik voor het eerst een demonstratie bezocht. Dat bevestigde het voor mij alleen maar meer. Graag zou ik elke Nederlander bij de hand nemen om voor een eerlijk en veilig Nederland te gaan strijden, voor onze kinderen en kleinkinderen. Want samen de strijd aangaan is veel mooier, dan wanneer je het alleen moet doen.

Mijn naam is Daan van den Berg, en ik stel mij verkiesbaar voor de Tweede Kamer namens Samen Voor Nederland. Ik ben klaar om Nederland te vertegenwoordigen.

14. Joop Dekker
Verkiesbaar

77 jaar

Ik ben Joop Dekker en verkiesbaar voor Samen voor Nederland.

Als geboren Amsterdammer belandde ik na school bij defensie. Indien noodzakelijk draag ik nog steeds vol trots mijn uniform. Ik heb m’n leven lang vele paden bewandeld. Van portier tot horeca ondernemer. Op dit moment ben ik nog steeds, ondanks mijn leeftijd, actief als magazijn schoonmaker.

In 2021 stapte ik in m’n uniform het Museumplein op. Eindelijk stond men op tegen het beleid van de overheid. Men greep onterecht hard in (Demonstratierecht) maar we bleven terug komen. Het verzet op straat is na twee jaar langzaam doodgebloed maar ik blijf strijden voor mijn land. Ons land.

Daarom heb ik besloten mij verkiesbaar te stellen voor Samen voor Nederland. Een échte burger partij met heel veel goede standpunten. Kijk er eens naar op de website.

Strijdbare groet, Joop 

 

15. Mandy Seijffert-Wubbels
Verkiesbaar

46 jaar

Ik ben Mandy, ben getrouwd en we hebben een mooie en wijze dochter van 10. We wonen al ons hele leven in het mooie en groene Achterhoek. Als ik terug kijk naar mijn jeugd en hoe “onbezorgd” onze jeugd eigenlijk was, zonder natuurlijk de hele agenda van nu te kennen, hoefden we ons destijds nog nergens zorgen om te maken.

Nu worden de kinderen voor allerlei keuzes en vraagstellingen gegooid. Ze moeten nadenken over zulke grote dingen die voorheen helemaal niet speelden.
Ze kunnen niet onbezorgd kind zijn en gewoon spelen, zonder beïnvloed te worden, vanuit school of tv of de media.

Als wij NU niets doen, dan worden de kinderen de dupe! En dat zijn ze al.

Ik draag graag mijn steentje bij om een beweging in gang te zetten. Nu leven we in een surrealistische wereld waarin in niets is wat het lijkt. Ze hebben er een puinhoop van gemaakt en iedereen wil verandering.
Dus laten we dit dan ook met z’n allen samen voor gaan!

 

16. Robert Korving
Verkiesbaar

48 jaar

Robert heeft gekozen voor Samen voor Nederland omdat de standpunten nauw aansluiten met het gedachtengoed van Pim Fortuyn. Daarnaast is het een nieuwe verfrissende “no nonsens” partij met burgers/collega’s die standvastig zijn om voor uw vrijheid te vechten. En vooral opkomen voor de meest kwetsbare groep in de samenleving. Onze kinderen!

Voor deelname aan Samen voor Nederland, was Robert verkiesbaar voor de Provincie Zuid-Holland, bij Forum voor Democratie.

Robert is al vanaf de jaren negentig aanhanger van Pim Fortuyn zijn gedachtengoed. In 2002 heeft hij meerdere malen Pim Fortuyn beveiligd bij zijn persconferenties in Rotterdam. In de jaren daarna, heeft hij als veiligheidsadviseur voor verschillende organisaties gewerkt en had hij 10 jaar zijn eigen adviesbureau voor risicobeheersing.

In 2019 ging het roer om en is hij uit het ondernemersschap gestapt om zijn passies te volgen en politiek actief te worden. Robert wil Nederland zo snel mogelijk uit de EU zodat we weer regels kunnen maken die in het belang zijn van de Nederlanders. En niet afhankelijk zijn van Europese regelgeving die momenteel het afbreukbeleid in Nederland dicteert!

Stem op Robert

 

17. Bianca Wagt
Verkiesbaar

42 jaar

Ik ben Bianca Wagt, moeder van drie kinderen, pedagogisch opgeleid en hier met veel plezier in gewerkt.

Drie jaar geleden begon ik mij uit te spreken tegen het overheidsbeleid, omdat ik zag dat er veel dingen scheef begonnen te groeien in de huidige politiek en maatschappij en dat het bergafwaarts ging met ons land. Dit deed ik doormiddel van mij uit te spreken, te demonstreren en zogaande bewustwording te creëren. Inmiddels heb ik ervaren dat dit niet de remedie bleek te zijn en kan ik niet wachten om mij in te zetten voor Nederland door de huidige politiek op de schop te nemen en van binnenuit te veranderen.

Op naar een prachtige toekomst en naar de wederopbouw van Nederland, zodat ons land weer wordt zoals deze ooit was!

 

 

Samen voor Nederland

18. Daniela van der Pluijm
Verkiesbaar

30 jaar

Als moeder van een prachtige dochter zie ik Nederland verstrikt raken in overbodige bureaucratie, wetten en regels. De doorsnee Nederlandse burger voelt zich in de houdgreep genomen door de lange arm van Den Haag. Ik zie een sombere toekomst tegemoet als deze houdgreep niet wordt gebroken.

Met 17 jaar ervaring in de horeca, kan ik zeggen dat ik een echt mensenmens ben. Van jong tot oud, rijk tot arm, zwart en wit, man en vrouw, dagelijks ga ik om met een veelzijdige representatie van het Nederlandse volk. En zo langzamerhand zien ze, verschillend als ze zijn, allemaal dezelfde grote lijnen van de problematische Haagse politiek. De rijken worden rijker in dit land, over de rug van de steeds armer wordende armen. Politieke bemoeienis weerhoudt ons ervan om de regie van ons leven te herpakken. Onze kinderen zijn overgeleverd aan onderwijs dat ver beneden de maat is.

Ik ben ervan overtuigd dat Samen voor Nederland, met haar frisse, onaangetaste en vooral bureacratie-arme visie, de oplossing kan zijn voor ons Nederland in nood.  

 

Daniela van der Pluim

19. Melissa Verspeek
Verkiesbaar

33 jaar

Ik ben Melissa Verspeek en stel mij verkiesbaar voor Samen voor Nederland.

Werkzaam in de Retail als filiaalmanager, gelukkig getrouwd en bonus moeder van een prachtige meid van 7 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het mooie Schiedam.

Mijn drijfveer in het dagelijks leven is ‘Liefde’. Liefde maakt alles beter, maar helaas is er meer dan dat nodig om Nederland beter te maken. Laten we gaan puinruimen!

Een betere toekomst voor de jongeren van Nederland, een fijne oude dag en iedereen daar tussenin.

Samen kunnen we het verschil gaan maken. Samen voor Nederland!

 

 

20. Marwin Ebbers
Verkiesbaar

36 jaar

Mijn naam is Marwin Ebbers, papa van 2 prachtige kinderen en een hardwerkende ondernemer.

De naam zal in de achterhoek de meeste mensen wel iets zeggen. Als je aan Ebbers denkt, denk je aan hard werken en dat is wat wij moeten voor dit land.

Een mogelijke Nexit en opereren zoals Noorwegen of Zwitserland. Wel de voordelen maar veel minder afdracht!

Ook moeten we het besef terug krijgen, de realiteit, iets wat voelbaar is… maar het belangrijkste, we moeten weer trots kunnen zijn, dat we onszelf Nederlanders mogen noemen!!!

 

 

21. Brigitte Timmer
Verkiesbaar

50 jaar

Geboren Haagsche en alleenstaande moeder van een dochter , zit het strijden tegen onrecht in mijn bloed. Als particuliere verzorgster, oppas ouder en holistisch reiki coach help ik graag mensen.

Mijn hart gaat uit naar kinderen die behoren uiteindelijk in de toekomst, maar wat blijft daarvan over als we nú niet ingrijpen. Het is dan ook mijn moederhart die vindt dat verandering een noodzaak is en dat kunnen we alleen samen doen het aanpakken van het systeem waar we nú in zitten zal niet makkelijk zijn maar de tijd is aangebroken om het te doorbreken en op te komen voor het onrecht wat de mensheid is aangedaan.

Weg kijken is geen optie dus ik zeg gas erop voor een saamhorig Nederland! 

 

22. Marco IJben
Verkiesbaar

57 jaar

Ik ben Marco IJben.
Ik stel mij verkiesbaar voor Samen voor Nederland.
Voor de toekomst van mijn drie kleinkinderen, die op zouden moeten groeien in een democraties land .
Ik ben ondernemer in hart en nieren. Ik heb een groot hart. Voor iedereen. Ik ben altijd bezig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen
Ik heb veel ideeën/plannen op de plank liggen.
Ik ben zeker niet op mijn mondje gevallen en schroom dan ook niet om mijn ongezouten mening te geven.

Dus ik zou zeggen: stem op Samen voor Nederland … wij kunnen zeker wat voor jullie betekenen! En jullie voor ons. Stem!

Tot snel.

Strijdbare groet Marco

23. Sharon Bink
Verkiesbaar

33 jaar

Na 13 jaar in het beveiligingsorgaan gewerkt te hebben. Ben ik daar mijn passie verloren toen door kabinet Rutte de draconische maatregelen werden genomen.
Ik heb op pracht locaties mogen werken.
Zo ook vaak genoeg rond gelopen in de gangen van de ministeries en alles van dichtbij meegemaakt.

De afgelopen periode heeft mij doen inzien en zeker door de komst van mijn zoontje doen her inzien waar mijn passie ligt.
Dat is Nederland en haar inwoners.
Het prachtige land dat ik nog heug in welvaart in de saamhorigheid met dat speciale ruwe randje.

Ik weet ook als we er samen voor gaan er ook echt komen. 

24. Frederik Roebersen
Verkiesbaar

53 jaar

Bij het zien van de vele vertrekkende Kamerleden komt mijn wilskracht te boven om juist de Nederlandse politiek te betreden. Met Samen voor Nederland kan ik mijn belangrijkste motivator in de praktijk brengen: Loyaliteit aan de Nederlandse kiezer.

Deze loyaliteit ontbreekt bij sommige politici. Verwijzend naar problemen en crises staan zij maatregelen voor die bij specifieke categorieën Nederlanders catastrofaal uitpakken. Deze politici laten zich dikwijls leiden door internationale klimaatconferenties en jaarlijkse internationale economische vergaderingen die niet getoetst worden aan de democratie. Directe democratie, referenda, zouden hier een einde aan kunnen brengen.

Naast deze wensen zijn er ook politieke erfenissen die we als onze europese identiteit kunnen beschouwen. Onze gedeelde historie heeft ons achtergelaten met welvaart, vrijheid, vertrouwde Europese omgangsvormen, normen, waarden en economische samenwerking.

Over het algemeen ben ik overtuigd conservatief ingesteld, maar over het privéleven denk ik juist liberaal.
Eigen, persoonlijke identiteit is een groot goed. En dat wordt binnen de Nederlandse wet beschermd. Maar deze dient de identiteit van anderen niet te onderdrukken. Op Universiteiten wordt bewezen kennis verdrongen door lichtgeraaktheid. Die emotie dient de eeuwig veranderlijke wetenschap niet te beklemmen.

De publieke ruimte én onze brede samenleving zouden een voorbeeld moeten nemen aan de ontwikkeling die wetenschap ons altijd geleerd heeft. 

 

25. Ria Ottenhoff
Verkiesbaar

62 jaar

Als vrijheidsstrijder stel ik mij verkiesbaar voor Samen voor Nederland. De toekomst van mijn (klein)kinderen en de ouderen die zwaar zijn getroffen in de afgelopen jaren vormen mijn motivatie. Voor onze jongere generatie die in een vrij land behoren op te groeien zonder overmatige inmenging van een overheden, nationaal of internationaal. Voor het behoud van onze tradities en het behoud van soevereiniteit van ons mooie Nederland. Burgers voor burgers, Nederland is van ons. Wij willen geen provincie zijn van Europa.

 

 

26. Arian Honders
Verkiesbaar

50 jaar

Ik ben geboren en getogen in de Betuwe, maar ben nu 12 jaar import Fries. Samen met mijn vrouw en onze 4 kinderen begeef ik me doorheen een Nederland dat gerund wordt door een Den Haag waar ik het steeds vaker mee oneens ben geworden. De slogan waarmee Samen voor Nederland haar bekendheid zocht sprak mij meteen aan: “Puinruimen in Den Haag”

De ondoordachte regels die ons vanuit Den Haag worden opgelegd wil ik omruilen voor goed doordacht en nuttig beleid.

 

 

27. Alicia Huijing
Verkiesbaar

20 jaar

Mijn naam is Alicia Huijing.
In het dagelijks leven werk ik als huishoudelijk hulp.
Ik ben in 2020 echt wakker geworden en sinds dien spreek ik mij uit op Instagram.
De wereld staat op zijn kop.
Het is goed mis , helaas ook hier in Nederland.
En daar wil ik en wij gezamenlijk van Samen voor Nederland wat aan doen.
Samen kunnen wij deze waanzin stoppen.
Er moet verandering komen.
En dit kunnen wij alleen samen.
Samen voor Nederland.

 

28. Elizabeth Heesterman
Verkiesbaar

51 jaar

Geboren en getogen in Assen, vanaf mijn 12e naar het platteland verhuisd en daar is mijn hart voor eeuwig aan verpand.

Ben de dochter van de liefste moeder, ben zelf moeder van een pittige, lieve dochter.

Heb veel gereisd, jaren in Azië gewoond en heb dan ook veel gezien.
Van rijkdom gegaan naar dakloos door een falende en corrupte overheid. Op de harde manier geleerd dat klokkenluiders een rechteloos bestaan leiden, of liever: lijden.
In die periode duidelijker dan ooit ondervonden dat mensen met een goed bedeelde buidel je met de nek nog niet aankijken. Me in mijn grootste nood gewoon zouden laten sterven, als ik niet sterk zou zijn geweest als ik ben.

Ik heb het allemaal zien ontvouwen door de jaren heen, de tirannie van de overheid. Geprobeerd mensen te waarschuwen maar alles wat ik kreeg was 0 op rekest. Nu begint men het langzaam ook te zien.
Jarenlang heb ik in de woestijn staan te roepen met een gevoel van onmacht en nutteloosheid. Ik was zeer lange tijd Gedesillusioneerd, gekwetst en gebroken genoeg om niet meer te stemmen op welke partij dan ook.

Totdat deze partij op mijn pad kwam. Deze partij geeft mij hoop. Deze partij geeft mij ruimte om emoties en ervaringen om te zetten in daden. In goede daden, want dat is waar dit land te weinig van kent en dan vooral in de regionen die achter het Neerlands volk zou moeten staan in plaats van deze neer te sabelen.

 

 

29. Eric Zwijnenburg
Verkiesbaar

 

 

 

Samen voor Nederland