Samen voor Nederland

Geloven we in de huidige politiek? Nee. Hebben we er zin in? Nee. Maar wat moet dat moet. En toen de knop “op aan” ging kwam het enthousiasme vanzelf.

In 2022 werd de beslissing genomen. Een team burgers gaat een aanval doen op de politieke macht in Den Haag.
Onder aanvoering van partijleider Michel Reijinga gaat men de strijd aan. Burgers voor Burgers. De landelijke verkiezingen staan gepland voor maart 2025 tenzij het kabinet eerder valt. En indien het kabinet valt is dan weer de vraag: hoe lang blijft men demissionair zitten? De focus voor nu staat vooralsnog op maart 2025. De jongste politieke partij van Nederland werkt langzaam, volgens een uitgestippeld stappenplan, naar het doel toe. Regeren.

Het lezen van regeren zal vele wenkbrauwen doen fronsen. Maar Samen voor Nederland is een partij met grote ambities en gaat voor een grootse aanval op de top. De VVD van Rutte dient te worden onthoofd. Het D666 van Kaag dient te worden geliquideerd. Het CDA moet weer in gaan zien wat democratisch is. Groen Links moet worden ontgroend. De PVDA moet herontdekken wat arbeid is. De CU moet uit gaan vinden waarin ze echt geloven. JA21 wordt NEE25. En de BBB moet uit de kast komen, hun ware aard tonen.

Op het front werkt politieke partij Samen voor Nederland nu met 10 mensen.

Verkiesbaar: Michel Reijinga.
Verkiesbaar: Denzel Olde Kalter.
Verkiesbaar: Samira You-ala.
Verkiesbaar: Mark Verspeek.
Verkiesbaar: Chadi Adkah.
Verkiesbaar: Daphne van Vliet.
Verkiesbaar: Welmer ten Seldam.
Verkiesbaar: Marco Hartman.
Verkiesbaar: Robert Korving.
Verkiesbaar: Daan van de Berg.

Backstage zijn er ook mensen actief maar die staan liever niet op het front en dat respecteren wij. Vrije keus behoort namelijk tot onze waarden en normen.

De toeslagen affaire is wellicht het hoogtepunt van 13 jaar wanbeleid Rutte. Duizenden gezinnen onterecht ontwricht en de verantwoordelijken regeren verder. Kinderen verdwenen. Nog nooit had Nederland zoveel voedselbanken. Opgebouwd door Regime Rutte. De scheuren in Groningen, de waterschade in Limburg. Een chronisch tekort aan huizen. De zorg ontmanteld. De AOW leeftijd naar 67. Alle Nederlandse ellende blijft onopgelost. Regime Rutte heeft andere prioriteiten: het uitrollen van de agenda van het World Economic Forum van Klaus Schwab. Boeren en vissers vernietigen. Een oorlog sponsoren. En de grenzen wagenwijd openzetten. Dit moet stoppen! Nederland is vol. En nee, wij zijn geen racist, wij zijn realist. Nederland is ziek. En wie ziek is moet eerst genezen. Wij, een collectief van gemotiveerde burgers, gaan middels Samen voor Nederland, helpen bij het herstel. Opbouwen wat door Regime Rutte gesloopt is.

Aanmeldingen zijn bij Samen voor Nederland van harte welkom.
Aanmelden als vrijwilliger. Aanmelden als actief lid in ons werkteam. Maar meld ook alstublieft nieuwe ideeën aan.
Alles kan middels de website.

Samen voor Nederland. Burgers voor Burgers. We kunnen toch niet toestaan dat Regime Rutte & Kaag zo doorgaat met de sloop van ons Nederland?
Het is tijd om puin te ruimen in Den Haag! Tijd voor een definitieve verfrissing. Zelfs tijd voor een totale verandering van het politieke systeem, al is dat iets wat meer tijd in beslag zal nemen, maar ook daar gaan we voor.

Samen puinruimen in Den Haag!

Word lid voor maar €15,- per jaar.

Klik hier om lid te worden