Zaterdag 11 november waren er diverse verkiezingsmarkten in Nederland. Ik, Welmer ten Seldam, had het genoegen om in Ede te staan. Waarom precies daar: ik heb een christelijke achtergrond en dan zit je in Ede héél goed. De plek kregen we toegewezen en wij werden dubbelop in ‘t diepe gegooid: Naast de ChristenUnie!

Nu is het niet zo dat ik sinds de corona leugen niet meer praat met anders-gezinden, maar je merkt vaak toch dat er een kloof zit tussen jou en je gesprekspartner als ‘t gaat over bepaalde onderwerpen. Zo ook hier.

Een verslag van de dag zal ik jullie besparen. Gaandeweg de dag vielen me bepaalde zaken op tussen mijn medemens en ikzelf en dan specifiek tussen mijn christelijke medemens en ik, de christen zelf.

ChristenUnie informeerde naar onze standpunten. Samen voor Nederland wisten ze te linken aan corona protesten, dus ik hoefde niet helemaal van nul af te beginnen. Ons programma vonden ze in hoofdlijnen eigenlijk wel oké. Toen ik ze uitlegde dat het niet “oké” was, maar superieur t.o.v. dat van hen werd ik vreemd aangekeken.

“Waarom dan?”

Nou, beste mensen…. Vooraf roepen wat je plannen zijn en uitleggen dat het een christelijke achtergrond heeft, dat is heel leuk. Maar als je erna structureel faalt (het tegendeel bewijst) dan gaat er iets niet helemaal goed. Wat ik hiermee bedoelde? In het gesprek legde ik hen uit dat, of je nu wel of geen “ding” zag in corona, dat je het niet in je hoofd moet halen om mensen of hele groepen mensen uit te sluiten….

“Ja, maar dit was anders.”

Dikke bullshit. Het is NOOIT anders. Mensen sluit je niet uit. Nu niet, morgen niet, nooit niet.

Het is me gelukt te vertellen dat het systeem in Nederland niet deugt en dat dit omver moet. Het lukte me niet om ‘t uit te leggen.

Aan de hand van een vijftal voorbeeldsituaties hoop ik de medemens in elk geval tot denken aan te zetten en te laten realiseren dat ons systeem om alleen al deze redenen totaal verrot is. En dat dit omver moet. En dat het alleen al om die reden nodig is dat wij als Samen voor Nederland na 22 november ’23 de kans krijgen om dat voor elkaar te boxen in 4 of maximaal 8 jaar, het liefst met zoveel mogelijk mensen.

De voorbeelden:

Voorbeeld 1 – Mark Dutroux

Alweer bijna 30 jaar geleden werd dit sujet opgepakt en uiteindelijk veroordeeld tot levenslang. Terecht. Deze Untermensch mag NOOIT meer vrijkomen!

Wat de media niet of nauwelijks haalde is alleen vele malen erger. Dutroux heeft zelf aangegeven  onderdeel te zijn van een netwerk. Indertijd gingen mensen ervoor de straat op en dit haalde het nieuws wel, maar uiteindelijk is Dutroux ‘gebruikt’ om deze informatie de kop in te drukken. Door de pijlen enkel te richten op die viezerik kon de rest terzijde geschoven worden.

Als je in de politiek zit dan is ‘t volgens mij zo dat je graag wilt dat het goed gaat met je land en haar inwoners. Ieder op zijn of haar manier streeft op die plek rechtvaardigheid na. Omdat mensen verschillend denken over de wijze waarop, bestaan er meerdere partijen. Alleen kan ik me niet voorstellen dat er partijen zijn die het goedkeuren dat er kinderhandel plaatsvindt en nog minder goedkeuren wat er met die kinderen dan mogelijkerwijs gebeurt.

Al zou het onderwerp ‘netwerken van kinderontvoering’ totale onzin zijn allemaal… Als het geroepen wordt in de samenleving, dan heb je als politiek de PLICHT om het uit te zoeken. Zeker met een voorbeeld als Dutroux en zeker als precies hij het erkent (terwijl dat niet in zijn voor- of nadeel werkt).

Druk je het de kop in door ‘t dood te zwijgen, dan heb je iets te verbergen. Doe je dit als christen en politicus tegelijkertijd dan heb je zeker iets te verbergen of je bent een dergelijke positie onwaardig.

 

Voorbeeld 2 – De onterecht uit huis geplaatste kinderen

“Goed hè, wat Pieter Omtzigt allemaal gedaan heeft hierin?!”

Nou nee, niet helemaal. Je stelt 200% terecht dingen aan de kaak, legt dingen bloot die ‘t daglicht niet kunnen verdragen. Super! Het lukt je zelfs een kabinet erom te laten vallen. Doorzetten!

Je kaart iets aan na zeer grondig onderzoek, komt met bewijzen en je laat er een kabinet op klappen. Hallo! Komen die kinderen terug door een kabinet te laten vallen? Datzelfde zooitje zat er een paar maanden later opnieuw en de kinderen zijn nog steeds spoorloos. Nu behandel je ze als volwaardige collega’s?

Had je werk afgemaakt!

KINDEREN TERUG, NU!

Omtzigt heeft een eigen partij opgericht, die nu de hemel in wordt geprezen door onze media? Dat lijkt me een hele goede reden om ons zorgen te maken over de media in Nederland.

Pieter Omtzigt is geen domme man, integendeel. Maar blijkbaar wel te min om christelijk te handelen. Of hij is gewetenloos. En al die christenen in de regering van de afgelopen jaren zijn geen haar beter, want geen van hen staat elke dag voor de microfoon om vragen te stellen of om verslag te doen van wat er aan voortgang is geboekt in het onderzoek naar waar de verdwenen kinderen zijn.

Mocht ik de kans krijgen om daar te staan, dan word ik een oprechte luis in de pels, die blijft bijten. Die belofte doe ik hier.

Is (ook) hier sprake van kinderhandel? Of van satanisch rituee kindermisbruik? “Poeh, dit kun je niet zeggen, Welmer. Satanisch ritueel kindermisbruik, doe normaal! Je duikt nu de complot-theorieën in.”

Doe ik dat? Als ik dat zou doen, dan is dit enkel omdat politici hun werk niet doen en omdat anderen falen. Bovendien, waarom zou men de vraag in een vrije democratie niet mogen stellen?

 

Voorbeeld 3 – David Icke

Mochten mensen van de ChristenUnie dit lezen, dan gok ik erop dat in elk geval 80% van die mensen zich eerst moet verdiepen in wie dit is. Anders dan dat ze zich misschien herinneren dat hij recentelijk even in ‘t nieuws was.

David Icke is de toegang tot het Schengen-gebied ontzegd, voor maar liefst 2 jaar. Dat is nogal wat, iemand gevangen zetten op het eiland van het Verenigd Koninkrijk voor die periode. Allerlei aannames werden in ‘t nieuws gebracht, bijvoorbeeld dat hij een “Holocaust-ontkenner” zou zijn. Daarom iemand verbannen uit tal van landen, is krankzinnig. Maar krankzinniger nog is dat hij de Holocaust nooit ontkend heeft. Zijn ideeën zijn misschien wat onwelgevallig, maar een rechter mag daarover helemaal geen uitspraken doen. Een rechter is er voor ’t bewaken van het recht en niet om meningen te bewaken.

Beste (christelijke) medemens…. Het is de waarheid die telt en niet de aanname of de leugen. Het is niet ‘Het is gewoon zo’. Als je christen bent dan ben je alleen al om die reden verplicht om de waarheid te onderzoeken en op basis daarvan te handelen.

 

Voorbeeld 4 – Oorlogen

Een aantal van mijn naasten – ook uit de christelijke hoek – hoor ik nog zeggen ‘Maar het is toch ook verschrikkelijk, wat Rusland aan ‘t doen is?’.

Of dit nu wel of niet waar is, het is NOOIT een rechtvaardiging om wapens te sturen om onschuldige mensen te laten vermoorden die er helemaal niks mee te maken hebben. Onschuldige, weerloze burgers in welk land dan ook.

Als een regering besluit om wapens te sponsoren voor ‘t voeren van oorlog, dan is ‘t op zijn minst van belang dat je weet wat de waarheid is voordat je dergelijke beslissingen neemt. Je moet zeker weten het kwaad tegen te gaan en ‘t goede ervoor terug te krijgen. Ook hier durf ik weer uit te gaan van de domme haast van veel mensen in ook onze regering: Wisten zij voor de oorlog überhaupt iets van de situatie daar. Wisten zij waar ‘t aangevallen land ligt en hoe het daar gaat sinds jaar en dag? Zo nee, dan is het doen van historisch huiswerk geen overbodige luxe, voordat men besluit achteloos wapens te sturen. Doet men dit wél, dan kleeft er bloed aan diens handen.

 

Voorbeeld 5 – Parlementaire Enquête Corona

De regering is zo ontevreden over haar eigen Corona-beleid, dat zij een Parlementaire Enquête Corona heeft laten starten. Echter, dit is al tot het einde der tijden uitgesteld. Hoogstwaarschijnlijk wordt er pas actie ondernomen als iedereen die een rol heeft gespeeld vrij gewaard is. De slager keurt vooralsnog zijn eigen vlees. En die doet dat op ’t moment dat ’t hem het beste uitkomt….

De ‘Coronaperiode’ is de grootste medische misdaad van de mensheid ooit. Hele groepen mensen werden wreed uitgesloten, polarisatie was ineens normaal, er werden niet afdoende geteste ‘vaccins’ over de bevolking uitgestrooid onder leugenachtige voorwendselen. Oversterfte die volgde wordt doodgezwegen… Alle beleidskeuzes rondom corona zijn totaal onzinnig geweest.

Corona was het probleem dat men nodig had voor gewenste politieke ‘oplossingen’ die al klaar lagen.

Het menselijk leed is ongekend: Uitsluiting, verscheurde families, kapotte bedrijven. Mede mogelijk gemaakt door christenen op basis van onwaarheden.

De waarheid is het eerste dat verloren gaat in oorlogen. Christenen hebben hieraan meegewerkt. Het is werkelijk om je kapot te schamen. De onderste steen moet boven. Verantwoordelijken moeten opgepakt worden en mogen nooit meer zeggenschap krijgen in het actieve deel van de samenleving. Dat geldt voor iedereen met zonden op hun kerfstok van de slechts enkele genoemde voorbeelden.

Met frisse tegenzin hoop ik dat we met zoveel mogelijk mensen kunnen gaan beuken tegen het systeem vanaf de 23e van november.

Daarom:

Stem 22 november 2023 op mij, Welmer ten Seldam – Samen voor Nederland (lijst 23).

Mijn collega’s en ik gaan dan ons stinkende best doen om voor uw en mijn kinderen een wereld van waarheid te creëren.

 

Welmer ten Seldam

Samen voor Nederland