Beste strijders, beste leden, beste vrienden,

Mijn naam is Denzel Olde Kalter, nummer 4 op de kandidatenlijst van Samen voor Nederland. Vanaf vandaag, neem ik het schrijven van onze wekelijkse nieuwsbrief over. De meest belangrijke twee weken zijn aangebroken. Op 22 november is het STEMMEN geblazen. De campagnetijd heeft ons gedwongen om onze mogelijkheden en energie breed te verdelen. In mijn allereerste brief aan jullie, wil ik daarom meteen van de gelegenheid gebruikmaken en aftrappen met dàt waar wij ons als partij al een jaar lang aan vasthouden: SAMEN.

Wij bij Samen voor Nederland hopen van harte dat dit bericht je in goede gezondheid bereikt en dat je in volle overtuiging achter onze strijd staat. Samen voor Nederland is méér dan alleen een politieke partij; wij zijn een beweging van mensen zoals jij. Mensen die vastberaden zijn om positieve verandering te brengen in ons mooie Nederland. Daarom willen we jou uitnodigen om een actieve rol te spelen in onze missie voor een betere toekomst. Wij hebben je nodig!

Onze campagne is in volle gang en we kunnen met een berg enthousiasme delen dat we een project zijn gestart om Samen voor Nederland overal te kunnen laten zien en horen, dwars door het wegkijken van de mainstream media heen! Op basis van ons verkiezingsprogramma hebben wij 14 korte video’s gemaakt die onze kernwaarden en doelen duidelijk belichten. Deze video’s zijn een krachtig middel om onze boodschap met een breder publiek te delen. En we hebben jouw hulp nodig om ons bereik te vergroten!

We doen een beroep op jou, gewaardeerde strijder, om deze filmpjes (te vinden in de linkjes onderaan dit bericht) massaal te delen. Maar ook om jouw eigen versies van deze video’s te maken en te delen op jouw sociale media. Het is natuurlijk aan jou welke video’s je wel of niet wilt filmen. Het is gemakkelijker dan je denkt! Je hoeft alleen maar de vooraf geschreven tekst in te spreken in selfie-stijl met je telefoon. We hebben zelfs een handige teleprompter-app die je kunt gebruiken om de tekst vlot voor te lezen!

Het is van groot belang dat je niet van de tekst afwijkt die wij als partij hebben voorbereid en gefilmd. Wij zijn Samen voor Nederland, en moeten dus samen achter onze plannen en visie gaan staan! Het PDF-bestand met het script dat je kunt gebruiken vind je onderaan dit bericht. Ook vind je daar alvast een aantal voorbeeld-filmpjes die wij als kandidaten hebben opgenomen!

We kijken uit naar jouw filmpjes en kunnen niet wachten om ze te delen met onze community. Het is een geweldige manier om je betrokkenheid te tonen en bij te dragen aan het succes van Samen voor Nederland.

Denk eraan: jouw filmpjes kun je op je eigen socials delen, maar vergeet niet om ook de video’s van je medestrijders te bekijken, te delen en te liken. Samen vergroten we ons bereik en versterken we onze boodschap.

Vergeet niet ons te taggen in je video’s!

Laat ons gezamenlijk bouwen aan een Nederland waar we trots op kunnen zijn. Samen kunnen we het verschil maken. Doe mee, maak je stem hoorbaar, en draag bij aan de toekomst van ons land.

Samen zijn we sterk, en Samen voor Nederland!

We hopen op jouw stem bij de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november.

Met vriendelijke groet,

Denzel Olde Kalter
#4 op de kandidatenlijst van Samen voor Nederland!

OP NAAR DEN HAAG. PUINRUIMEN!

P.S. Laten we meteen aan de slag gaan!
Kijk hieronder voor de links naar de teleprompter-app, de teksten voor de filmpjes in de bijlage én de voorbeeldfilmpjes van kandidaten op onze kandidatenlijst!

Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd. Samen bereiken we meer!

FILMPJES VAN KANDIDATEN

TELEPROMPTER APP APPLE

TELEPROMPTER APP ANDROID

UITLEG TELEPROMPTER APP

WORD LID

DE STEMWIJZER

DONEER

Fijn weekend!