17. Daniela van der Pluijm
Verkiesbaar

30 jaar

Als moeder van een prachtige dochter zie ik Nederland verstrikt raken in overbodige bureaucratie, wetten en regels. De doorsnee Nederlandse burger voelt zich in de houdgreep genomen door de lange arm van Den Haag. Ik zie een sombere toekomst tegemoet als deze houdgreep niet wordt gebroken.

Met 17 jaar ervaring in de horeca, kan ik zeggen dat ik een echt mensenmens ben. Van jong tot oud, rijk tot arm, zwart en wit, man en vrouw, dagelijks ga ik om met een veelzijdige representatie van het Nederlandse volk. En zo langzamerhand zien ze, verschillend als ze zijn, allemaal dezelfde grote lijnen van de problematische Haagse politiek. De rijken worden rijker in dit land, over de rug van de steeds armer wordende armen. Politieke bemoeienis weerhoudt ons ervan om de regie van ons leven te herpakken. Onze kinderen zijn overgeleverd aan onderwijs dat ver beneden de maat is.

Ik ben ervan overtuigd dat Samen voor Nederland, met haar frisse, onaangetaste en vooral bureacratie-arme visie, de oplossing kan zijn voor ons Nederland in nood.