27. Elizabeth Heesterman

Verkiesbaar

51 jaar

Geboren en getogen in Assen, vanaf mijn 12e naar het platteland verhuisd en daar is mijn hart voor eeuwig aan verpand.

Ben de dochter van de liefste moeder, ben zelf moeder van een pittige, lieve dochter.

Heb veel gereisd, jaren in Azië gewoond en heb dan ook veel gezien.
Van rijkdom gegaan naar dakloos door een falende en corrupte overheid. Op de harde manier geleerd dat klokkenluiders een rechteloos bestaan leiden, of liever: lijden.
In die periode duidelijker dan ooit ondervonden dat mensen met een goed bedeelde buidel je met de nek nog niet aankijken. Me in mijn grootste nood gewoon zouden laten sterven, als ik niet sterk zou zijn geweest als ik ben.

Ik heb het allemaal zien ontvouwen door de jaren heen, de tirannie van de overheid. Geprobeerd mensen te waarschuwen maar alles wat ik kreeg was 0 op rekest. Nu begint men het langzaam ook te zien.
Jarenlang heb ik in de woestijn staan te roepen met een gevoel van onmacht en nutteloosheid. Ik was zeer lange tijd Gedesillusioneerd, gekwetst en gebroken genoeg om niet meer te stemmen op welke partij dan ook.

Totdat deze partij op mijn pad kwam. Deze partij geeft mij hoop. Deze partij geeft mij ruimte om emoties en ervaringen om te zetten in daden. In goede daden, want dat is waar dit land te weinig van kent en dan vooral in de regionen die achter het Neerlands volk zou moeten staan in plaats van deze neer te sabelen.