15. Robert Korving
Verkiesbaar

48 jaar

Robert heeft gekozen voor Samen voor Nederland omdat de standpunten nauw aansluiten met het gedachtengoed van Pim Fortuyn. Daarnaast is het een nieuwe verfrissende “no nonsens” partij met burgers/collega’s die standvastig zijn om voor uw vrijheid te vechten. En vooral opkomen voor de meest kwetsbare groep in de samenleving. Onze kinderen!

Voor deelname aan Samen voor Nederland, was Robert verkiesbaar voor de Provincie Zuid-Holland, bij Forum voor Democratie.

Robert is al vanaf de jaren negentig aanhanger van Pim Fortuyn zijn gedachtengoed. In 2002 heeft hij meerdere malen Pim Fortuyn beveiligd bij zijn persconferenties in Rotterdam. In de jaren daarna, heeft hij als veiligheidsadviseur voor verschillende organisaties gewerkt en had hij 10 jaar zijn eigen adviesbureau voor risicobeheersing.

In 2019 ging het roer om en is hij uit het ondernemersschap gestapt om zijn passies te volgen en politiek actief te worden. Robert wil Nederland zo snel mogelijk uit de EU zodat we weer regels kunnen maken die in het belang zijn van de Nederlanders. En niet afhankelijk zijn van Europese regelgeving die momenteel het afbreukbeleid in Nederland dicteert!

Stem op Robert