Israël / Gaza. Rusland / Oekraïne. Oorlog / Vrede. (on)Geloof. Pandemie / Griep ….

Zaterdag 7 oktober…. Ik mocht, soort van, ‘uitslapen’. Iets dat een vader van 4 kinderen (waarvan 2 erg klein) maar zelden mag en kan doen. Een half uur na ’t wakker worden was ik alweer moe: ‘Israël moe’ welteverstaan. Veel te veel info werd in nog geen half uur op me afgevuurd en niet 1 van de volgende vragen of punten hoorde ik voorbijkomen. Dit, terwijl juist die vragen in de eerste 5 minuten sinds mijn ontwaken door mijn hoofd schoten:

Hoe is het mogelijk dat zo ongeveer de best bewaakte grens ter wereld, zo overrompeld kan worden? En dat mensen met voertuigen de grens over konden trekken? Normaal gesproken wordt het nog opgemerkt als er een kleine kat richting de grens wandelt en dit kon zo makkelijk gebeuren? Hoe dan?

Waarom duurde het zo lang voordat het Israëlische leger overging tot actie?

Waarom werd niet direct de luchtmacht ingezet en werden de daders niet nog voordat ze het echte leed aan konden richten direct naar een andere wereld geholpen?

…..

Omdat we al jaren een extreem bedroevende ‘onafhankelijke’ media hebben, en vooral de laatste jaren voorgelogen worden door diezelfde media ga je al snel aan de zoveelste leugen denken. Ik besloot alles maar gewoon eens, een week ofzo, aan te gaan zien voordat ik er iets van zou vinden. Mijn onderbuik sprak tot me dat de naam Gaza binnenkort van de kaart zou verdwijnen en dat veel mensen van mij zouden gaan verwachten dat ik ‘voor Israël’ (het beloofde land) zou gaan zijn, gewoon omdat ik christen ben.

Omdat ik dus een christen ben, zou je geneigd zijn om direct ‘partij te kiezen’ voor het beloofde land. De Joden mogen dan weliswaar het beloofde volk zijn, maar dat betekent niet automatisch dat ze worden geleid door vertegenwoordigers van het beloofde land met bedoelingen die dit beloofde land zou moeten naleven volgens de Bijbel. En dus – als je al zin hebt om in te gaan op de vraag of je partij kiest, en zo ja voor wie dan..? Dan is het wellicht handig om helemaal geen partij te kiezen. Zoals dat in heel veel gevallen vaak een prima optie is. Gewoon omdat je alles eerst eens goed onderzoeken moet voordat je een mening vormt of omdat het nergens op slaat om partij te kiezen. Misschien wordt er zelfs wel gehoopt dat je een partij kiest, waarbij de keuze op welke niet zo heel spannend is.

Dit ‘beloofde land’ was in de afgelopen jaren wel ongeveer het ergste als het gaat om ‘vaccinatie’, strenger bestond haast nergens ter wereld. Een oprechte proeftuin voor het WEF om te zien hoe gehoorzaam de bevolking kan zijn. Nou, en gehoorzaam bleken ze te zijn. Meer nog dan Europa haar beste jongetje van de klas: Nederland. Voor mij als christen is het WEF een Duivelse uiting, die we sinds enkele jaren keihard in ons gezicht krijgen. Geen goed teken dus voor de toekomst als je bekijkt hoe gehoorzaam een groot deel van Nederland is. Dat laatste is ook zo niet te bevatten. De vooruitgang wordt – zo blijkt uit de geschiedenis – in regel geboekt door ongehoorzaam te zijn aan wat de overheid ons vertelt, cq oplegt, cq adviseert.

Gaandeweg de dagen en weken mochten we de waanzindaden van Israël aanschouwen. Door mijn hoofd ging en gaat dan vaak de gedachte… Ziet dan werkelijk niemand dat hier de duivel aan ’t werk is en dat die dat met veel succes doet? Moorden, vernietigen, men tegen elkaar opzetten, polariseren… En dat in zo’n krankzinnig hoog tempo (corona, woke, vaccineren, Oekraïne, Israël, klimaat geleuter, gelukszoekers over bevolkingen heen gooien, etc. etc.

Bevolkingen willen dit niet!

Bevolkingen willen liefdevol, naast en met elkaar leven.

Je hoeft niet eens christen te zijn om dat te begrijpen.

Uitgerekend die zogenaamd ‘christelijke’ partijen zie je vervolgens in de Tweede Kamer niet het uiterste doen om vredesbesprekingen op gang te helpen. Ze stemmen zelfs tegen dergelijke voorstellen. Ze stemmen over een 2G / 3G beleid (uitsluiting) zonder hierop in te gaan met christelijke gedachten. Diezelfde mensen vonden, en vinden er ook iets van als er gewoon vragen worden gesteld over wat er gebeurt in Rusland / Oekraïne. Iedereen die ook maar 1 vraag had over de oorlog werd weggezet als ‘vriendje van Poetin’ en dergelijke sneue termen

Vooropgesteld… Mensen zouden voor NIEMAND moeten zijn als het gaat om ‘leiders’ van landen. Het gaat om het volk, de mensen die er wonen. Als je een goed mens beoogt te zijn, dan ben je voor vrede en daarmee automatisch tegen oorlog.

Ik woon strak aan de grens. Stel nu dat Duitsland de oorlog verklaart aan Nederland, moet ik dan direct een hekel hebben aan de mensen hier net over de grens in Bocholt? Nee.

“Ja…. Maar kijk je naar Israël dan moet je rekening houden met zionisten en met ….. En als je naar Rusland en Oekraïne kijkt dan wijst uit uit de geschiedenis…”

BLABLABLA

I don’t give a shit.

Als je met alle achtergronden in ’t achterhoofd terwijl je aan het ‘discussiëren’ bent, ondertussen toch maar gewoon wapens en geld stuurt waarmee de 1 de ander kapot kan maken. Eerst met elkaar de discussie voeren, dan eens worden en dan pas handelen.

I don’t give a shit.

Als ’t gaat om gender-geleuter. Als je, terwijl je aan het ‘discussiëren’ bent gewoon het land al volpompt met die regenboogvlaggen. (Die overigens 1 kleur missen, waarbij je daardoor direct een link naar ’t duivelse kunt doortrekken).

En zo kun je anno 2023 nog wel wat onderwerpen bedenken waarbij je de zin kunt beginnen met ‘I don’t give a shit.’

Vind ik iets van de één, en/of de ander in de oorlog van Israël en Palestina? Jazeker doe ik dat.

Omdat ik christen ben, word ik sinds kort haast verplicht tot het voeren van een spoedcursus ‘Israël, hoe zit dat nou sinds 1948?’. Ik heb de cursus nog niet af en zet deze regelmatig op pauze als mijn ‘leraren’ weer iets te fel hun informatie tot mij brengen. Dat vind ik niet wat. Maar ongeacht wat er ook uit die cursus komt…

JE STUURT NOOIT WAPENS. DAT HEEFT NIKS MET CHRISTELIJK OF HUMANITAIR DENKEN TE MAKEN.

NU NIET, NOOIT NIET.

Doe je dit wél, dan lijkt me het nuttig als de partijen CDA en CU de ‘C’ uit hun naam halen, gelet hun stemgedrag de afgelopen jaren. Hun woorden doen er niet toe, het gaat er om wat je doet. Farizeeërs, noemden ze in de Bijbel het volk dat in die partijen bewust actief is: Schijnheilig, huichelaars. De Bijbelkenners weten vast wel wat Jezus deed met de Farizeeërs in de tempel. Uitgerekend deze partijen hebben samen met 2 andere partijen het land de afgelopen decennia naar de kloten geholpen en zijn daar nog steeds druk mee bezig. The Great Reset zeg maar.

C onwaardig

Samen voor Nederland is geen christelijke partij. Ik schrijf dit op persoonlijke titel.

Samen voor Nederland is wél de partij die walgt van al deze tweedracht. De partij die orde op zaken wil stellen zodat iedereen het weer leuk heeft met elkaar en gewoon een gezonde discussie voeren kan. Zonder dat je uit elkaar gedreven wordt.

Wat Jezus deed ten opzichte van de Farizeeërs in de tempel is daarom precies wat wij als partij moeten doen, hier in Nederland. (Johannes 2:13-25)

Iedereen EIGEN KEUZE.

Stop tweespalt.

 

Welmer ten Seldam, #3 op de kieslijst.

Samen voor Nederland

Bedankt dat je mijn hele blog hebt gelezen.